• ایمیل شرکت

    info@kafsabplus.com

  • ساعت کاری شرکت

    9 صبح تا 10 شب

  • تلفن شرکت

    09126119453

  • آدرس

    شریعتی، بالاتر از حسینیه ارشاد

تماس با استادکار رادمهر

تماس با کفساب پلاس تماس با کفساب پلاس 

نصب سنگ نمای ساختمان با【میزان رضایتمندی بالا】✔️

یکی از پردردسرترین و در عین حال مهم ترین مراحل ساخت یک ساختمان نصب سنگ نما به شمار می آید. اگر این مرحله به درستی انجام نشود، دردسرهای زیادی برای کارفرما ایجاد می شود. در صورت کنده شدن یک تکه از آن نه تنها زیبایی ساختمانی که مقادیر بسیار زیادی برای آن خرج شده است، از بین می رود، بلکه خطرات زیادی برای رهگذران دارد.

همانطور که می‌دانید روش‌های زیادی برای نصب سنگ نما وجود دارد. این روش‌ها عبارتند از استفاده از ملات یا دوغاب، پیچ رولپلاک نما، نصب خشک سنگ و استفاده از چسب سنگ. در انتخاب روش سنگ موارد بسیار زیادی دخیل هستند از جمله: وزن سنگ و تخلل سنگ، شرایط آب و هوایی و دمای منطقه و … . تمامی این موارد می‌توانند روی مصالح و روش انتخاب شده برای نصب نما تاثیرگذار باشند.

چگونه سنگ نما را نصب کنیم؟

از اصلی ترین مواد برای نصب سنگ روی ساختمان ملات است که اغلب اوقات از این شیوه برای نصب استفاده می شود. با این حال شیوه چندان کارآمدی نیست.
مراحل آن به این صورت است که پس از ساخته شدن دیوار بنا، سنگ ها را به فاصله ۳ سانتی متر از دیوار به وسیله گچ نگه داری می کنند. به این صورت که فاصله بین دیوار و سنگ از ملات ماسه و سیمان پر می شود.

پس از اینکه ملات کمی سفت شد، ردیف دوم از سنگ ها را روی ردیف اول بگذارید و برای این کار از بند استفاده کنید. سپس ملات را پشت سنگ ها بریزید و با همین مواد رج های دیگر را پر کنید. به این ترتیب سطح دیوار پوشیده می شود.

مواد ملات به گونه ای است که به خوبی به دیوار می چسبد، اما به دلیل صاف بودن سطح سنگ به همان اندازه با سنگ چسبندگی پیدا نمی کند. بنابراین با وارد آمدن فشار به سنگ، سنگ جدا می شود. یکی از نکات چالش برانگیز در نصب سنگ این است که با کنده شدن یکی از آن ها بقیه سنگ ها نیز کنده می شوند.

روش های نصب سنگ نما

ملات سیمانی

استفاده از ملات سیمانی یا دوغاب یکی از روش‌های قدیمی نصب سنگ نماست که امروزه به دلایلی از جمله: وزن زیاد سیمان و افزایش بار ساختمان، عدم گیرایی مناسب، امکان رنگ دهی به سنگ، مناسب نبودن در هر شرایط آب و هوایی، ترک خوردن، عدم ایمنی کافی برای نصب در ارتفاع، نیاز به نیروی زیاد و متخصص برای نصب و … تقریباً منسوخ شده است.

نصب خشک

این روش برخلاف روش قبلی، یک روش نسبتاً مدرن برای نصب سنگ نمای ساختمان به شمار می‌آید و در نصب کاشی، سرامیک، کامپوزیت و … کاربرد فراوانی دارد. این نوع نصب سنگ را روشی مکانیکی می‌دانند چرا که در این روش برای نصب از مواد فلزی استفاده می‌شود.

پیچ رول پلاک یا اسکوپ سنگ

این روش یکی از متداول‌ترین روش‌های نصب سنگ به شما می‌آید. برای نصب سنگ با روش اسکوپ کردن، متریال و روش‎های زیادی وجود دارد از جمله:

1. پیچ رول پلاک: این روش بیشتر برای جلوگیری از سقوط سنگ مخصوصا زمانی که برای چسباندن سنگ از ملات سیمانی استفاده شده کاربرد دارد، در این روش از افتادن و سقوط سنگ جلوگیری میشود. 

2. سکوپ با گالوانیزه ضدزنگ: با استفاده از گیره‌های اسکوپ پروانه‌ای، اسکوپ صلیبی و … در ارتفاعات بیشتر قد یک انسان نرمال استفاده میشود.

3. پیچ رول پلاک با داربست: این روش نیاز به تیم متخصص و با تجربه دارد. همچنین داشتن بیمه یکی از موارد مهم در تدارک دیدن تیم موردنیاز است چرا که روشی بسیار خطرناک است. در این روش باید از مواد درجه یک و پیچ پلاک های مرغوب و ضدزنگ استفاده نمود و هنگام سوراخ کاری مراقب رگه‌های سنگ بود.

نصب سنگ نما با چسب

جدیدترین و امروزی‌ترین نحوه نصب سنگ نما استفاده از چسب سنگ است. چسب سنگ محصولی تخصصی و مناسب برای چسباندن سنگ در کمترین زمان ممکن است. این نوع نصب را میتوان نوعی نصب خشک دانست. در حال حاضر بهترین روش نصب سنگ، استفاده از چسب سنگ و چسب های دوجزئی است.

کفسابی پلاس